Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Beta ]

20. 01. 2021. 09:30 >> 09:31

NBA

Trijumf Denvera i Jute

Košarkaši Denvera pobijedili su noćas Oklahomu sa 119:101 i ostvarili sedmu pobjedu u 14 utakmica u NBA ligi.

Denver je predvodio srpski reprezentativac Nikola Jokić sa 27 poena, 12 skokova, šest asistencija, blokadom i ukradenom loptom. On je igrao 28,5 minuta, a posljednju četvrtinu proveo je na klupi.

Nagetsi su počeli da prave prednost u drugoj četvrtini, Oklahoma je uspjela da se primakne na dva poena, ali je Denver ponovo pojačao, u trećoj deonici stekao je 26 poena prednosti, poslije čega su Jokić i ostali starteri posljednji dio igre proveli na klupi.

U pobjedi Denvera Monte Moris učestvovao je sa 15 poena, Pol Milsap sa 13 poena i 12 skokova, a sa 13 poena utakmicu je završio i Vil Barton.

U ekipi Oklahome najefikasniji je bio Lu Dort sa 20 poena, a Šej Gildžes Aleksandar postigao je 14 poena, uz sedam asistencija i pet skokova. Darijus Bejzli dodao je 12 poena, a Ajzea Robi 10 poena, devet skokova uz četiri ukradene lopte.

Košarkaši Jute pobijedili su Nju Orleans sa 118:102 i ostvarili treću uzastopnu pobjedu.

Jutu je predvodio Donovan Mičel sa 28 poena, sedam skokova i četiri asistencije. Džordan Klarkson postigao je 18 poena, uz šest skokova i šest asistencija, a Džo Ingls dodao je 15 poena.

U ekipi iz Nju Orleansa najbolji je bio Zajon Vilijamson sa 32 poena, pet skokova i tri asistencije. Brendon Ingram dodao je 15 poena, a Erik Bledso i Nikejl Aleksadar Voker po devet poena.

Poslije pauze od tri utakmice zbog povrede kolena u ekipu Pelikansa vratio se Lonzo Bol i postigao sedam poena, a imao je i četiri asistencije i tri ukradene lopte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније