Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 01. 2021. 17:18   >>  17:20

MIJOVIĆ PORUČIO

"Važno je da se vratimo na pobjednički kolosjek"

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Čačku protiv Borca utakmicu 16. kola ABA lige.

Budućnost je prvi međusobni duel u Podgorici dobila 86:83, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila je deset pobjeda i tri poraza.

Podgorički tim uoči gostovanja Borcu zabilježio je dva uzastopna poraza od Cedevita Olimpije.

Borac nakon 12 odigranih mečeva ima skor od četiri trijumfa i osam poraza.

Duel u Čačku počeće u 19 sati.

"Plavi" poručuju da nakon dvije izgubljene utakmice protiv Cedevita Olimpije, od izuzetnog je značaja da se košarkaši Budućnost Volija vrate na pobjednički kolosjek u ABA ligi.

Ono što je sigurno, prema ocjeni trenera "Plavih" Petra Mijovića, jeste da sjutrašnji meč protiv KK Borac Čačak nipošto neće biti lak.

"Radi se o jednoj atipičnoj, talentovanoj ekipi, koja iza sebe ima dobru sezonu u ABA ligi. Takođe, ionako nezavidna situacija nam je dodatno otežana, uzevši u obzir da su na svom terenu jako nezgodni, te da mi u Čačku igramo peti meč u relativno kratkom vremenskom periodu. Ipak, ja vjerujem u ove momke i u ono što radimo, i nadam se da ćemo na važnom gostovanju naći snagu i kvalitet da odigramo i savladamo ovu neugodnu ekipu", poručio je Mijović, prenosi agencija Mediabiro.

I bek Amadeo Della Valle je ocijenio da je sjutrašnji meč protiv Borca iz Čačka od krucijalnog značaja. On i njegovi saigrači žele da pređu preko dvije izgubljene utakmice i da se oporave od poraza.

"Svjesni smo da neće biti lako, budući da ekipa Borca igra jako dobro, posebno na domaćem terenu, ali moramo učiniti sve kako bismo pobijedili", naveo je Della Valle.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније