Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

23. 01. 2021. 16:40 >> 16:40

"PROTIV ZVEZDE ZA 1. MJESTO"

Pavićević: Nemamo razloga da se plašimo bilo koga

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je danas da njegova ekipa cijeni Crvenu zvezdu, ali da nema razloga da se plaši bilo koga i dodao da će tim koji dobije predstojeći meč imati velike šanse da završi regularni dio ABA lige na prvom mjestu.

"Jednostavno, Zvezda je najkvalitetnija ekipa u ABA ligi ove godine, sastavljena da igra Evroligu. To je velika razlika u odnosu na sve ostale", rekao je Pavićević, prenosi klub.

"Na početku sezone izgledali su fantastično, dominantno. Nažalost, mi smo im naletjeli u tom periodu kad su nas u Beogradu maltene počistili. Poslije su naišle neke turbulencije iz kojih oni očito izlaze, što se vidjelo i u pobjedi u Madridu nad Realom", dodao je on.

Mornar je trenutno prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa 12 pobjeda i dva poraza, dok je Zvezda šesta sa skorom 10/2.

Pavićević je naveo da prija što je utakmica Mornar - Crvena zvezda proglašena za derbi kola.

"To je kompliment za naš klub, iako se ne bih složio da je to derbi prvenstva u ovoj fazi, jer ima i drugih ekipa koje se bore ravnopravno sa nama za TOP 4. U ovom trenutku to je pet ekipa i svaki duel između nas je vrlo neizvjestan. Svaki poraz ili pobjeda nekome daje prednost a nekome stvara veliku brigu", naveo je trener tima iz Bara.

Ipak, po njegovim riječima - ulog je veliki.

"Zvezda dolazi kompletna, igrači koji su bili van stroja ponovo su u ekipi... Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Nemamo razloga da se plašimo bilo koga, cijenimo izuzetno Zvezdu, ali naše igre u posljednjih mjesec dana i naš sastav daju nam za pravo da vjerujemo u sebe", rekao je Pavićević.

On je naveo da je cilj Mornara prije početka prvenstva bio da uđu u plej-of.

"Sticajem okolnosti sada smo, zajedno sa Zvezdom, na čelu tabele i to je lijep osjećaj. Zadovoljstvo je, zaista, vidjeti Mornar na toj poziciji. Onaj ko dobije imaće velike šanse da završi regularni dio prvenstva na prvom mjestu, uz svo dužno poštovanje prema Budućnosti, Cedeviti i Igokei, ekipama koje se sa nama ravnopravno bore za jedno od prva četiri mjesta", istakao je Pavićević.

Košarkaš Mornara Milko Bjelica naveo je Zvezda dolaskom trenera Dejana Radonjića izgleda mnogo bolje.

"To potvrđuje i pobjeda protiv Reala u gostima, što je stvarno veliki rezultat. Ali, mislim da mi treba da se okrenemo sebi i da se spremimo što je bolje moguće. Svjesni smo važnosti i težine utakmice. Nadam se povoljnom ishodu", rekao je Bjelica.

Utakmica Mornar - Crvena zvezda igra se sjutra u dvorani "Topolica" od 19.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније