Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 01. 2021. 19:37 >> 19:47

ĐORĐEVIĆ

"Budućnost ima ambicije da se vrati u Euroligu"

Igramo protiv iskusnog, atletski snažnog tima, koji ima ambicije da se vrati u Euroligu i koji je osvajao ABA ligu, rekao je trener Vitrusa Aleksandar Saša Đorđević.

Košarkaši Budućnosti i Virtusa odigraće sjutra u Bolonji utakmicu 3. kola Top 16 faze.

Budućnost je upisala polovičan rezultat u Top 16 fazi. U 1. kolu je ubjedljivo pobijedila Burg u Morači sa 108:80, da bi u sljedećem izgubila od Cedevite Olimpije u Zagrebu sa 74:71.

S druge strane, prvi favorit Eurokupa, Virtus na čelu sa srpskim stručnjakom Aleksandrom Sašom Đorđevićem je upisao maksimalan učinak sa 12 trijumfa. U Top 16 fazi savladali su Cedevitu Olimpiju sa 90:76 i Burg sa 99:87.

Đorđević je kazao da nije potrebno mnogo riječi da se najavi ovaj izazov.

"Igramo protiv iskusnog, atletski snažnog tima, koji ima ambicije da se vrati u Euroligu i koji je osvajao ABA ligu. To je tim koji igra dobru košarku, računa na iskustvo velikog broja igrača. Još jednom moramo da insistiramo na našoj odbrani i da pokušamo da smanjimo broj individualnih grešaka", rekao je Đorđević.

Utakmica u Bolonji igra se od 20 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније