Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 01. 2021. 19:10   >>  19:09

PRVA LIGA

Derbi Studentski centar-Sutjeska u subotu

Prvenstvo u Prvoj A ligi košarkaša Crne Gore nastavlja se utakmicama 11. kola koje donosi derbi susret dvije dosad najuspješnije ekipe.

"Studenti "nakon uspješne misije na drugom turniru ABA 2 lige dočekaće u Kući košarke u subotu, 30. januara u 19 sati i 30 minuta Sutjesku. Domaćini su riješili u svoju korist svih dosadašnjih 9 mečeva, dok su Nikšićani uknjižili 8 pobjeda i jedan poraz.

Utakmice 11. kola biće odigrane u intervalu od petka do nedjelje a zanimljiv okršaj očekuje se i u Igalu, gdje će četvrtoplasirano Primorje ugostiti Lovćen koji zauzima drugo mjesto na tabeli sa skorom 8-2..

Raspored 11. kola:

Petak 29.01.

18.00 h Jedinstvo-Danilovgrad

Subota, 30.01.

15.00 Ibar-Podgoric

17.00 All Stars-Teodo

19.30 Studentski centar-Sutjeska

Nedjelja, 31.01.

17.00 Primorje-Lovćen

18.00 Pljevlja-Zeta

 

Željko Šoć, Radio Crne Gore

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније