Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

28. 01. 2021. 07:27 >> 07:26
1

DONIO ODLUKU DA SE POVUČE

Mijović nije više trener Budućnost Volija

Petar Mijović nije više trener Budućnost Volija, saopšteno je iz podgoričkog košarkaškog kluba.

Navodi se da je Mijović donio odluku da se povuče sa mjesta šefa stručnog štaba, smatrajući da je to
najbolje rješenje u interesu kluba.

"Budućnost Voli, klub u kojem sam dodatno napredovao u karijeri i usavršavao trenerske vještine, doživljavam na poseban način. Moja odluka je rezultat dubokog promišljanja i želje da interese kluba stavim ispred ličnih", rekao je Mijović.

On se zahvalio predsjedniku Budućnost Volija i Upravi kluba na ukazanom povjerenju, navodeći da mu je bila čast predvoditi abaligaškog šampiona

"Zahvaljujem se timu i svim zaposlenima u Klubu na dosadašnjoj saradnji i toplo pozdravljam navijače i simpatizere Budućnost Volija", rekao je Mijović.

Košarkaški klub Budućnost Voli zahvaljuje Petru Mijoviću na velikom doprinosu od 2017.godine do danas, kao treneru u mlađim selekcijama, kao pomoćnom i kao glavnom treneru prvog tima.

"Želimo mu uspješan nastavak karijere, vrata Budućnost Volija će za njega uvijek biti otvorena i u nama će uvijek imati iskrene prijatelje", piše u saopštenju podgoričkog kluba.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније