Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 02. 2013. 17:28 >> 17:23

PRESTIGAO LEGENDU

Neš četvrti po asistencijama u istoriji

Plejmejker Los Anđeles Lejkersa Stiv Neš je u meču protiv Bostona prestigao je Irvinga "Medžika" Džonsona na četvrtom mjestu najboljih asistenata NBA lige.

Kanađanin je protiv Boston Seltiksa stigao do svoje 10142. asistencije, pa je na četvrtom mestu prestigao Medžika za tačno jedno dodavanje.

Najbolji asistent NBA lige svih vremena je Džon Stokton sa 15.806 proigravanja, drugi je Džejson Kid sa 12.004, a treći Mark Džekson sa 10.334 asistencije.

Neš je u pobjedi Lejkersa nad Seltiksima imao 14 poena (6/7 iz igre), 4 skoka i 7 asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније