Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 02. 2021. 16:32   >>  16:32

VIRTUS STIŽE U "MORAČU"

Milojević: Vjerujem da možemo da igramo protiv svih

Trener Budućnosti Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa može da igra ravnopravno sa svim ekipama, pa i sa Virtusom, koji još uvijek nije doživio poraz u Eurokupu.

Virtus sjutra stiže u "Moraču", a prvi meč dobio je bez problema 87:65.

"Virtus je sigurno jedan od favorita za osvajanje Evrokupa. Međutim, vjerujem da možemo da igramo protiv svih. Oni jesu favoriti, ali ja vjerujem u svoj tim i očekujem da odigramo dobar meč", kazao je Milojević.

Centar "plavih" Zoran Nikolić rekao je da će ekipa učiniti sve da sruši favorita.

"Virtus ima veoma dobru ekipu. Ulazimo kao autsajderi, ali to ne znači da nećemo dati sve od sebe da dobijemo utakmicu", poručio je Zoran Nikolić.

Utakmica počinje u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније