Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta

22. 02. 2021. 21:07 >> 21:11

ODGOĐENI MEČ

Košarkaši Zenita pobijedili Milano u Evroligi

Košarkaši Zenita iz Sankt Peterburga pobijedili su večeras na svom terenu Milano sa 79:70 (19:15, 21:23, 14:16, 25:15), u ranije odgođenoj utakmici petog kola Evrolige.

Zenit su predvodili Kevin Pengos sa 16 poena i 10 asistencija i Arturas Gudaitis sa 16 poena i pet skokova. Bili Beron dodao je 13 poena, a Vil Tomas i Aleks Pojtres po 10 poena.

U italijanskoj ekipi najefikasniji su bili Kevin Panter sa 16 poena i Šavon Šilds sa 15. Serhio Rodriges postigao je 10 poena, a Kajl Hajns utakmicu je završio sa devet poena i 10 skokova.

Iz 25 utakmica Milano ima 16 pobjeda i devet poraza. Zenit je odigrao utakmicu manje i četvrti je na tabeli sa 15 pobjeda i devet poraza.

U sljedećem kolu, u četvrtak, Zenit će dočekati Valensiju, a Milano će biti domaćin Himkiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније