Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta

23. 02. 2021. 21:11   >>  21:13 1

EVROLIGA

Zvezda izgubila u Kaunasu od Žalgirisa

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Kaunasu od ekipe Želgirisa sa 62:75 (26:22, 18:18, 14:20, 4:15), u odloženom meču 24. kola Evrolige.

Zvezda je upisala 18. poraz u Evroligi, uz sedam pobjeda, dok Žalgiris sada ima 14 pobjeda i 11 poraza.

Najefikasniji u redovima Zvezde bili su Marko Simonović i Džordan Lojd sa po 16 poena, Aleksa Uskoković je postigao devet, a Ognjen Dobrić osam poena.

Žalgiras je do pobjede vodio Marijus Grigonis sa 17 poena, Najdžel Hejs je ubacio poen manje, dok je Ogistin Rubi utakmicu završio sa 15 poena i osam skokova.

Zvezda je predvođena Simonovićem, koji je u prvoj četvrtini postigao tri trojke, poslije prvih deset minuta igre imala četiri poena prednosti (26:22), da bi seriju nastavila i na početku druge dionice.

Simonović je pogodio tri slobodna bacanja, a Davidovac i Dobrić po trojku za dvocifrenu prednost crveno-belih - 35:22.

Žalgiris je od tog trenutka zaigrao bolje i uspio je da se vrati u meč i da do kraja poluvremena smanji razliku na samo četiri poena (44:40), da bi u trećoj dionici i poveo sa 55:50.

Trojkom Lojda, Zvezda je na kraju treće četvrtine prišla na 60:58, ali izabranici Dejana Radonjića u posljednjoj dionici nikako nijesu mogli da pronadju put do koša. Žalgiris je stigao do deset poena prednosti 68:58 i bez većih problema je priveo meč kraju.

Košarkaši Zvezde u petak gostuju Baskoniji, dok Žalgiris dan ranije ide u goste Real Madridu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније