Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 11. 2013. 19:31 >> 19:32

FENOMENALAN START

Indijana pred obaranjem rekorda kluba

Indijana je ostvarila šest uzastopnih pobjeda na startu sezone, čime je izjednačila najbolji start sezone u istoriji kluba.

Pred Pejsersima su redom padali Orlando, Nju Orleans, Klivlend, Detroit, Čikago i Toronto.

Ekipu na startu sezone predvodi Pol Džordž sa prosjekom od 25,3 poena, 8,2 skoka i 4,3 asistencije. Ukupno petorica Pejsersa imaju dvocifren prosjek poena na startu sezone.

"Svi moraju nešto da žrtvuju. Svake večeri to je neko drugi. Ja ne očekujem da svaku utakmicu imam 20 poena", rekao je prvi centar tima Roj Hibert koji ima prosjek od 10,2 poena i 8.7 skokova.

Pejsersi su trenutno lideri lige kao jedini neporaženi tim u prvih šest utakmica. Šansu da obore rekord franšuze Pejsersi će imati u noći između subote i nedjelje. Očekuje ih izuzetno težak posao, jer gostuju Bruklin Netsima, koji su loše počeli veoma ambicoznu sezonu (2-3).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније