Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 02. 2021. 18:37 >> 18:36

BUDUĆNOST ČESTITALA VUČEVIĆU

Radujemo se svim tvojim uspjesima

Košarkaški klub Budućnost Voli čestitao je Nikoli Vučeviću drugi nastup na ol-star meču NBA lige.

Vučević je igrao za "plave" tokom lok-auta 2011. godine, neposredno prije odlaska u najjače takmičenje.

"S ponosom i mnogo emocija se sjećamo dana kada si skinuo naš plavo bijeli dres i krenuo u osvajanje košarkaških vrhova. Srećni smo što je Budućnost Voli bio tvoja luka, dio tvog puta ka sve većim uspjesima, sve impresivnijim rezultatima. Radujemo se svim tvojim pobjedama, kao što se svi uvijek radujemo kad znamo da neko naš niže uspjehe i osvaja svijet. Čestitamo Nikola na još jednom učešću na All - Star vikendu, tvoj klub i tvoja Crna Gora su ponosni na tebe!", navodi se u čestitki.

Vučević će biti rezerva na egzibicionoj utakmici koja se igra 7. marta u Atlanti. Prvu petorku Istoka čine Irving, Bil, Durent, Adetokumbo i Embid.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније