Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 11. 2013. 10:35 >> 10:35

NBA

Porazi Majamija i Orlanda, Irving 39 poena

Protekle noći odigrano je devet mečeva u NBA ligi, a u centru pažnje bila je repriza prošlosezonskog finala. Sada je Boston pobijedio Majami (111:110). Odlučujuće poene, u posljednjoj stotinki utakmice, postigao je Džef Grin.

Atlanta Hoksi savladali su Orlando Medžik našeg Nikole Vučevića sa 104:94.

Vučević je za 34 minuta, koliko je proveo u igri, postigao sedam poena, a imao je i šest skokova i četiri asistencija, a makedonski reprezentativac Pero Antić upisao je dva poena za pobjednički tim, u kojem su najbolji bili Džef Tig sa 19, te Pol Milsap sa 18 poena.

Los Anđeles Klipersi stigli su do pozitivnog skora pobjeda i poraza, trijumfom nad Hjustonom (108:94), za koji su najzaslužniji Blejk Grifin i Džej Džej Redik sa po 22 poena. Na drugoj strani istakao se Čendler Parsons sa 23 poena, dok je Dvajt Hauard ubacio dva manje.

Dva produžetka viđena su u duelu Filadelfije i Klivlenda, a pobjedu je odnio Klivlend, zahvaljujući fantastičnom Kajriju Irvingu, strijelcu 39 poena.

 

Rezultati:

Juta – Toronto 91:115

Orlando – Atlanta 94:104

Indijana – Bruklin 96:91

Filadelfija – Klivlend 125:127

Boston – Majami 111:110

LA Klipers – Hjuston 107:94

Golden Stejt – Memfis 90:108

Dalas – Milvoki 91:83

Portland – Sakramento 96:85

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније