Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 02. 2013. 23:05 >> 23:01

DEBAKL MONTEPASKIJA

Evroliga: Pao trijumfalno kroz Kaunas

Panatinaikos je slavio na vrelom gostovanju u Litvaniji, protiv Žalgirisa, koji nakon sjajno odigrane prve faze, polako posustaje. „Zeleni“ su trijumfovali sa 78:73 i došli do pete pobjede.

Žalgiris je imao +2 na početku posljednje dionice, održavao je blagu prednost, a Džejms Gist je zakucavanjem tri minuta prije kraja doveo u prednost grčki tim. Od tada, gosti iz Panatinaikosa je nisu ispuštali, i na kraju su slavili sa 78:73.

 U Panatinaikosu bolji od ostalih bili su Roko Ukić sa 21 poenom i Dijamantidis sa „dabl-dablom“ - 13 poena i deset dodavanja. Kod Žalgirisa se istakao Lafajet sa 15 poena.

Košarkaši Makabija zadržali su šansu za plasman u četvrtfinale Evrolige pobjedom nad Sijenom u Tel Avivu.

Ekipa Dejvida Blata slavila je na svom terenu protiv italijanskog šampiona sa ubjedljivih 92:61.

„Ponos Izraela“ je  ključnu prednost ostvario u drugoj četvrtini (24:12), a protivnika je dokusurio u posljednjih deset minuta (23:8).

Izraelci sada u F grupi imaju skor 3-5 i šesti su na tabeli, dok je Sijena pretrpjela tek drugi poraz u drugoj fazi i još uvijek je sigurna na drugom mjestu.

Sjajan meč za domaće odigrao je Devin Smit koji je postigao 19 poena) i imao 8 skokova. Istovjetan učinak imao je i Ohajon, 15 je ubacio Pnini, a po 14 su dodali Logan i Džejms.

Goste iz Sijene predvodili su Bobi Braun i Kristjan Kangur sa po 13 poena.

Unikaha je slavila protiv Bamberga i poslije osam kola ima polovičan učinak. Nahbar je u timu Bamberga bio najbolji košgeter sa 17 poena, Luka Žorić je za Unikahu ubacio 26.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније