Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 03. 2021. 16:19   >>  16:18

MILOJEVIĆ PRED BURG

Očekuje nas teška utakmica

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra protiv francuskog Burga utakmicu petog kola G grupe Top 16 faze Eurokupa. Podgoričkom timu neophodna je pobjeda da bi ostao u trci za četvrtfinale, kao i poraz Cedevita Olimpoije od Virtusa u Ljubljani.

Budućnost je prvi međusobni duel u dvorani Morača dobila 108:80.

To je i jedini trijumf podgoričkog tima u drugoj fazi takmičenja, u kojoj ima i tri poraza.

"Brug je sjajna ekipa, trenira ih sjajan trener. Znamo da nas očekuje teška utakmica i težak teren. Vjerujem u moju ekipu i nadam se pobjedi", poručio je trener Budućnost Volija Dejan Milojević.

Duel u Burgu počeće u 20 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније