Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 03. 2021. 10:50 >> 10:50

MORNAR DOČEKUJE KRKU

Svaka utakmica do kraja - majstorica za plej-of

Košarkaši Mornara večeras u dvorani "Topolica" dočekuje ekipu Zadra u odgođenoj utakmici 14. kola ABA lige.

Trener Mornara Mihailo Pavićević kaže da njegovu ekipu očekuje teška utakmica jer su Zadrani u usponu forme.

"Poslije veoma zahtjevne utakmice sa Gran Kanarijom u Evrokupu, manje od 48 časova kasnije satajemo se sa Zadranima koji su podigli formu, zabilježili su nekoliko pobjeda, igraju sve bolje i biće veoma težak rival. Već sam rekao da u ABA ligi ove sezone nema lakih protivnika, a nama je svaka utakmica do kraja majstorica za plasman u plej-of. Ekipe Crvene zvezde i Budućnosti su se izdvojile, dok Cedivita Olimpija, Igokea i mi konkurišemo za preostala dva mjesta, a tu je i Mega. Ono što ohrabruje jeste igra iz prvog poluvremena protiv Gran Kanarije. Ukoliko tako budemo igrali imamo razloga da očekujemo plasman među četiri najbolje ekipe u regionalnom takmičenju, jer sve je u našim rukama", ističe Pavićević, objavljeno je na klupskom sajtu.

Aleksandar Lazić očekuje da će se njegov tim opet napraviti pobjednički niz u ABA ligi.

"Mislim da podižemo formu i da ćemo uskoro biti na nivou igrara s kraja prošle i početka ove godiine, bez obzira što su nas poremetile povrede Pulena i Vajtheda. Važno je da sakupimo što više bodova pred rasplet u ABA ligi. Respektujemo ekipu Zadra, ali mi nemamo izbora: moramo da pobjeđujemo, pogotovo na svom terenu", kaže Lazić.

I protiv Zadrana u ekipi Mornara neće biti Amerikanaca Pulena i Vajtheda koji se još oporavljaju od neugodnih povreda.

Meč u Baru počinje u 18 sati, bez prisustva publike.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније