Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 11. 2013. 21:00 >> 21:09
3

ABA LIGA

Budućnost ubjedljiva u Kragujevcu

Budućnost je ubjedljivo slavila na gostovanju Radničkom 86:72, iako je na poluvremenu gubila sa 11 razlike! Podgoričani su tako zabilježili četvrtu uzastopnu pobjedu u regionalnom takmičenju i pridružili se Zvezdi i Cedeviti na vrhu tabele.

Prvo poluvrijeme su Podgoričani odigrali slabo. Domaći su znatno bolje ušli u meč, bili su jako precizni u šutu za tri poena, što se odrazilo i na rezultat, pa je na poluvremenu bilo 40:29 za ekipu Miroslava Nikolića.

Međutim, u nastavku Budućnost je zaigrala kao preporođena. U trećoj četvrtini se razigrao Aleksa Popović, pridružili su mu se i Akindele i Komatina, pa su momci Igora Jovovića počeli da rešetaju koš Radničkog sa svih strana.

Budućnost je prvi put u nastavku povela preko Popovića u 27. minutu (50:51), nakon čega se nije osvrćala. Do kraja meča prednost je samo uvećavana do konačnih ''plus 14'' – 86:72.

Budućnost su predvodili Popović sa 18 i Akindele sa 17 poena, dok je ubjedljivo najbolji u Radničkom bio Marinović sa 27 poena.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније