Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Beta ]

08. 03. 2021. 10:51 >> 10:51

NBA LIGA

Lebronov tim slavio u Ol-star meču, Adetokunbo MVP

Tim Lebrona Džejmsa pobijedio je prošle noći u Atlanti ekipu Kevina Durenta sa 170:150 u Ol-star meču NBA lige.


Tim Lebrona Džejmsa je pobijedio u prve tri četvrtine (40:39, 60:41, 46:45), pa mu je u posljednjoj dionici bez vremenskog ograničenja bilo potrebno da stigne do 170 poena što je bez problema i ostvario.

Nagradu za najkorisnijeg igrača "Kobi Brajant" dobio je Janis Adetokunbo koji je postigao 35 poena, uz savršen šut iz igre (16 od 16), a upisao je i sedam skokova i tri asistencije.

U pobjedničkom timu Demijan Lilard je ubacio 32 poena, Stef Kari 28, Džejlen Braun 22, dok je Luka Dončić upisao osam poena i isto toliko asistencija.

Srpski centar Nikola Jokić je imao skroman učinak pošto je za 19 minuta na terenu postigao šest poena uz sedam skokova i pet asistencija.

Kapiten Džejms je igru svog tima uglavnom pratio sa klupe pa je za meč završio sa četiri poena, četiri skoka i dvije asistencije.  

U ekipi Kevina Durenta, koji nije igrao zbog povrede, najbolji je bio Bredli Bil sa 26 poena, Kajri Irving je dodao 24, dok su Džejms Harden i Džejson Tejtum postigli po 21 poena.

Prije utakmice održano je takmičenje u košarkaškim vještinama i trojkama.

U takmičenju u vještinama pobijedio je igrač Indijane Domantas Sabonis koji je u finalu bio bolji od Nikole Vučevića iz Orlanda, dok je u šutiranju trojki najbolji bio Stef Kari. On je na kraju bio bilji od košarkaša Jute Majkla Konlija ubacivši posljednji šut šarenom loptom, koja vrijedi dva poena.

Na poluvremenu je održano i tradicionalno takmičenje u zakucavanju, a slavio je igrač Portlanda Anferni Sajmons iz Portlanda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније