Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

08. 03. 2021. 15:10   >>  15:08

SELEKTORKA SRBIJE

"Crnu Goru krasi velika borbenost"

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je danas da je grupa u kojoj će se njen tim takmičiti na Evropskom prvenstvu "nije ni najteža, ali ni najlakša".

"Grupa u kojoj ćemo se takmičiti na Evropskom prvenstvu nije ni najteža, ali ni najlakša", rekla je Maljković, prenosi Košarkaški savez Srbije.

Žrijebom u Valensiji odlučeno je da će srpske košarkašice na predstojećem Evropskom prvenstvu igrati u Grupi B u Valensiji sa nacionalnim timovima Crne Gore, Italije i Grčke.

"Italija je tipičan primjer neugodne ekipe protiv koje može da se igra, ali koja zna da kazni svaku grešku. Crna Gora sa novom selektorkom, bivšom košarkašicom, predstavlja novu energiju i krasi je velika borbenost. Grčke je možda na papiru malo slabija nego što je bila prethodnih godina, ali posjeduje izuzetno talentovane i borbene mlade igračice", rekla je Maljković.

Maljković je navela da je program priprema za Eurobasket odavno isplaniran "do posljednjeg detalja".

"Znamo da imamo mnogo toga da uradimo da bi sve bilo na visokom nivou. Svjesne smo da više nijesmo onaj tim iz 2015. i da ovog ljeta moramo da prolijemo mnogo, mnogo više znoja nego ranije, da budemo na potpunom maksimumu predanosti i da budemo fokusiranije kako bismo ostvarile neko zadovoljstvo i na Evropskom prvenstvu, i kasnije na Olimpijskim igrama", rekla je ona.

"Ovo ljeto biće potpuno specifično i izuzetno naporno za žensku košarkašku reprezentaciju Srbije", zaključila je Marina Maljković.

Evropsko prvenstvo održaće se od 17. do 27. juna u Valensiji i Strazburu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније