Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ (mediabiro) ]

21. 03. 2021. 22:42 >> 22:56

MILOJEVIĆ

"Presudila odbrana za pobjedu"

Košarkaši Budućnosti nadigrali su Crvenu zvezdu u velikom derbiju 22. kola ABA lige sa 83:63, pa sada imaju skor od 17-3, kao i Crvena zvezda. Podsjećanja radi, Budućnost je protiv Zvezde slavila i u Beogradu, tokom prvog dijela sezone.

Trener "plavih" Dejan Milojević je bio jako zadovoljan nakon ubjedljive pobjede nad Crvenom zvezdom u derbiju ABA lige.

"Odbrana je presudila, bila je jako čvrsta, a sve govori to što smo zadržali Zvezdu na 63 poena. Nema prostora za slavlje, moramo da se resetujemo, jer nas već u utorak čeka važna utakmica. Meni je bitno da igrači daju sve od sebe, a za šta će nam to biti dovoljno pojma nemam. Nekad za ovakvu utakmicu, nekad za poraz, a bitno mi je da izgledamo kao tim. Ne tolerišem dvije stvari - neigranje na maksimalnom nivou i sebičnost. To ne radimo, jer igramo energetski maksimalno i nesebični smo", poručio je Milojević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније