Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 11. 2013. 17:14 >> 17:14

SJAJAN REZULTAT

Novicki prestigao Džerija Vesta

Košarkaš Dalasa Dirk Novicki postao je 16. strijelac svih vremena i prestigao legendarnog Džerija Vesta, čija silueta se inače nalazi i na logu NBA. Popularni "Dirkenštajn" postigao je 25.192 poena u 16-godišnjoj karijeri do sada.

Rekao je da je zadovoljan ovim dostignućem i da će sada pokušati da prestigne Redžija Milera, koji ima 25.279 poena.

Novicki takođe ima još jedan dugoročni cilj, a to je da prestigne Hakima Olajdžuvona kao najbolji neamerički strijelac svih vremena.

Olajdžuvon je postigao impresivnih 26.496 poena. Prvi strijelac svih vremena je Karim Abdul Džabar, drugi je Karl Meloun, treći Majkl Džordan, a četvrti Kobi Brajant.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније