Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 04. 2021. 22:41   >>  23:01

SJAJNA IGRA

Prvi trijumf Vučevića u dresu Čikaga

Košarkaši Čikaga iznenadili su pobjedom protiv Bruklina sa 115:107 i ostvarili 20. pobjedu u NBA ligi.. Crnogorski košarkaš Nikola Vučević ostvario je dabl-dabl sa 22 poena i 13 skokova.

Bulsi su kontrolisali čitav tok utakmice, a opuštanje u posljednjoj četvrtini nije ništa promenilo.

Najefikasniji na utakmici bio je Zak Lavin sa 25 poena

Sa druge strane, Kajri Irving je pokušao sam da povuče gostujući kolektiv, sakupio 24 poena uz čak 15 asistencija, ali njegov učinak nije baš sjajan imajući u vidu da je šutirao 0/4 za tri i 12/27 za dva.

Čikago nastavlja bitku za plej-of, dok je Bruklin i dalje siguran na drugoj poziciji na Istoku, ali Filadelfija sada ima priliku da odmakne na vrhu pošto imaju utakmicu manje (34-15 Fili i 34-16 Bruklin).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније