Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina

11. 04. 2021. 14:47   >>  14:48

SIGURNA POBJEDA

Budućnost opravdala ulogu favorita u Novom Mestu

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su danas u Novom Mestu ekipu Krke 90:70 (19:20, 25:13, 25:16 i 21:21), u utakmici 29. kola ABA lige.

Podgorički tim, koji je dobio i prvi međusobni duel u dvorani Morača 70:62, zabilježio je 20. pobjedu i ostao u trci za prvo mjesto u ligaškom dijelu šampionata.

Ekipa trenera Dejana Milojevića opravdala je ulogu favorita, u drugoj četvrtini stekla je dvocifrenu prednost (44:33), koju je do kraja trećeg dijela meča povećala na 20 poena (69:49).

Razlika je iznosila i 25 poena (80:25) u 34. minutu.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Džastin Kobs sa 18, Nikola Ivanović ubacio je 12, a poen manje Amedeo Dela Vale.

U ekipi iz Novog Mesta najbolji je bio Adin Vrabac
sa 15 koševa.

Ekipu Budućnosti do kraja ligaškog dijela šampionata očekuju dueli sa Igokeom 14. aprila u Podgorici i Mornarom četiri dana kasniej u Baru.

Drugi crnogorski predstavnik, barski Mornar, ugostiće večeras u dvorani Topolica, u 21 sat, Cedevita Olimpiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније