Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Beta ]

12. 04. 2021. 08:38   >>  08:38

NBA LIGA

San Antonio bolji od Dalasa, Majami od Portland

Košarkaši San Antonija pobijedili su prošle noći u gostima ekipu Dalasa sa 119:117 i tako prekinuli seriju od pet uzastopnih poraza u NBA ligi.


San Antonio je do pobjede u derbiju Teksasa vodio Demar Derozan koji je postigao 33 poena, uključujući i odlučujući koš za pobjedu 0,5 sekundi prije kraja.

Najbolje ga je pratio Dedžonte Marej sa 25 poena, dok Dalasu nijesu pomogle ni sjajne partije Kristapsa Porzingisa i Luke Dončića. Porzingis je utakmicu završio sa 31 poenom i 15 skokova, dok je Dončić dodao 29 poena.

Majami je pobijedio Portland u gostima 107:98.

U šestoj pobjedi Majamija u posljednjih sedam utakmica najefikasniji je bio Bem Adebajo sa 22 poena, dok je Džimi Batler dodao dva poena manje. U redovima Portlanda najbolji su bili Si Džej Mekalum i Norman Pauel sa po 17 poena.

Markus Moris je postigao 33, Pol Džordž 32 poena u pobjedi Los Anđeles Klipersa protiv Detroita sa 131:124. Kod Pistonsa Džoš Džekson je bio najbolji sa 26 poena.

Košarkaši Nju Orlensa pobijedili su Klivlend sa 116:109. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Zejon Vilijamson sa 38 poena, Brendon Ingram je dodao 27, dok je u timu Klivlenda najbolji bio Din Vejd sa 21 poenom.

Milvoki je prekinuo niz od tri uzastopna poraza pošto je bio bolji od Orlanda sa ubjedljivih 124:87. U redovima Milvokija, koji je i dalje bez Janisa Adetokunba, najbolji je bio Kris Midlton sa 21 poenom, a isti broj poena je na drugoj strani ubacio Mo Bamba.

Košarkaši Minesote slavili su protiv Čikaga sa 121:117, predvođeni Karlom Entonijem Taunsom i Dandjelom Raselom koji su ubacili po 27 poena. U redovima Bulsa istakao se Zek Lavin sa 30 poena, od čega je 21 postigao u drugom poluvremenu, dok je Nikola Vučević meč završio sa 18 poena.

U preostala dva meča odigrana prošle noći, Indijana je zabilježila treću pobjedu u nizu pošto je bila bolja od Memfisa sa 132:125, dok je Njujork slavio protiv Toronta sa 102:96.

Ranije sinoć, Atlanta je pobedila Šarlot sa 105:101, dok je Denver izgubio od Bostona sa 105:87.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније