Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 11. 2013. 19:15   >>  19:17

EVROLIGA

Simon ponovo heroj Lokomotive

Krunosla Simon je drugu utakmicu zaredom bio heroj Lokomotive - hrvatski reprezentativac je trojkom šest sekundi prije kraja donio pobjedu Kubanu protiv Laboral Kuće 85:84, baš kao i protiv Panatinaikosa u prošlom kolu.

Lokomotiva i Laboral su odigrali ludu utakmicu u kojoj se do posljednjeg trenutka nije znao pobjednik. Domaći tim je zahvaljujući Braunu, koji se istakao i sjajnim zakucavanjima u prvoj četvrtini stekao dvocifrenu prednost (17:7), ali su naš Milko Bjelica i Hodž održali goste iz Vitorije u igri.

Kod rezultata 30:18,  Lokomotiva je stala. Hodž i Bjelica su sami napravili seriju 11:0 za dva minuta, pa je Kuća na odmor otišla sa prednošću od 42:40.

Laboral je sredinom treće četvrtine imao i sedam, osam poena prednosti, ali je Lokomotiva serijom 9:0 preokrenula na 57:56 i košem Simona uz zvuk sirene uspela da sa 61:58 dočeka posljednju dionicu.

Kod rezultata 65:58 španski tim je napravio preokret serijom 10:0 i najvio uzbuidljiv finiš. Gosti su preko sjajnog Bjelice poveli 83:75 na dva i po minuta prije kraja, ali nijesu izdržali...

Markus Vilijams je 39 sekundi prije kraja pogodio tri slobodna bacanja i primakao Lokomotivu na 82:84, a onda Simon već pomenutom trojkom donio trijumf.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније