Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

15. 04. 2021. 22:57   >>  22:56

NBA

Oldridž završio karijeru zbog problema sa srcem

Američki košarkaš Lamarkus Oldridž saopštio je danas da je završio svoju igračku karijeru zbog problema sa srcem.

Oldridž, koji je 28. marta potpisao ugovor sa Bruklin Netsima, na utakmici protiv Los Anđeles Lejkersa prošle nedjelje imao je nepravilan rad srca, a nakon meča stanje se pogoršalo.

"Iako je sada bolje, ono što sam te noći osjetio bila je jedna od najstrašnijih stvari koje sam doživio. Zato sam donio odluku da se povučem iz NBA. Već 15 godina mi je košarka prioritet, ali sada je vrijeme da svoje zdravlje i porodicu stavim na prvo mjesto", napisao je 35-godišnji centar na svom Tviter nalogu.

U dosadašnjoj karijeri igrao je za Portland od 2006. do 2015. i za San Antonio od 2015. do marta ove godine.

Prosječno je tokom 15 sezona u NBA ligi bilježio 19,4 poena i 8,2 skoka, a nastupao je na sedam Ol-star vikenda.

Dva puta je bio izabran u drugi najbolji tim NBA lige, 2014/15. i 2017/18.

Za Bruklin je odigrao svega pet utakmica, na kojima je bilježio prosječno 12,8 poena.

Oldridž je naveo da je zahvalan na svemu što mu je košarka pružila, zahvalio je Portlandu, San Antoniju i na kraju i Bruklinu.

"Očekivali su više od mene. U igri koja se toliko mijenja tražili ste od mene da dođem i učinim ono što najbolje znam, i bilo je dobro to čuti. Žao mi je što nije dugo trajalo", zaključio je Oldridž.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније