Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 11. 2013. 09:35 >> 09:45

NBA

Poraz Oklahome, 45 poena Entonija

U prethodnoj noći, odigrane su dvije utakmice NBA lige, a pobjede su ostvarili ekipe Hjustona i Golden Stejta.

Hjuston je u gostima bio bolji od Njujorka sa 109:106.

Odličnu partiju u trijumfu "Raketa" pružio je Harden sa 36 poena i 9 uhvaćenih lopti. Pratili su ga Parson sa 22 i Lin sa 21 poenom. Loše šutersko veče imao je Dvajt Hauard sa svega 7 poena (1/5), ali i 15 skokova.

Kod domaćina, Karmelo Entoni je imao simultanku sa 45 poena I 10 skokova, što je bilo nedovoljno za pobjedu, pored Barnjanija koji je dodao 24 poena.

Golden Stejt je kući slavio nad Oklahomom 116:115.

Najefikasniji kod "Ratnika" bio je Klej Tompson sa 27 poena, dok je Stefon Kari dodao 22 poena, i imao 9 asistencija. Pratili su ih Li sa 20 poena i Iguodala sa 14 poena i 9 asistencija.

Kod "Tandera", Vestburk je upisao 31 poen, 9 skokova, dok je Serž Ibaka dodao 20 poena i 13 skokova. Kevin Durent meč je završio sa 20 poena, 7 skokova i 8 asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније