Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 04. 2021. 19:47 >> 19:48

MILOJEVIĆ OCIJENIO

Razigrali smo igrače Mornara, poslije i kad hoćeš ne ide

Trener Budućnosti Dejan Milojević istakao je da je njegova ekipa prestala da igra nakon prve četvrtine, što je Mornar znao da kazni.

Budućnost je izgubila u Baru 100:92 i prepustila 1. mjesto Crvenoj zvezdi.

"Počeli smo utakmicu kako treba, poveli 10-ak razlike i onda smo pomislili da će biti lako. Prestali smo da igramo odbranu, 2. četvrtina je bila katastrofalna. Razigrali smo igrače Mornara, a kada se igrač razigra, poslije i kad hoćeš, onda ne ide. Mislim da je 2. četvrtina danas odlučila pobjednika", rekao je Milojević.

On je rekao da će vrijeme do početka plej-ofa ekipa iskorisiti da se oporavi od povreda i poručio da će spremna dočekati doigravanje.

"Imali smo svoje šanse, otvorenu trojku Dela Valea na šest razlike da se vratimo na jedan posjed. U životu je tako , kad energetski ne budeš kako treba i ne igraš odbranu, onda ni bitne lopte ne uđu. Umjesto da budemo prvi, sada smo drugi. Idemo dalje, imaćemo vremena da izanaliziramo, da se oporavimo, zaliječimo neke sitne povrede i spremni uđemo u plej-of, kazao je Milojević.

"Plavi" večeras nisu imali rešenje za Džejkoba Pulena.

"S Pulenom i bez Pulena ovo nije ista ekipa. Pokazao je danas koliko je dobar igrač i koliko je nedostajao Mornaru ove sezone", zaključio je Milojević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније