Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 04. 2021. 20:17 >> 20:18

PAVIĆEVIĆ

Iznenadili su me moji igrači, pobjeda bitna za samopouzdanje

Mornar se vratio na pobjednički put i zadržao šanse za plasman u plej-of ABA lige. Ukoliko slave u Laktašima protiv Igokee, Barani će zauzeti 3. mjesto. Trener Mornara Mihailo Pavićević istakao je da ga je ekipa iznenadila reakcijom nakon tri uzastopna poraza.

"Crnogorski derbi uvijek nosi draž neizvjesnosti, a još je odlučivao Budućnosti o 1. mjestu, nama o produžetku nade za plej-of. Iznenadili su me moji igrači poslije perioda blijedih partija, kako smo odigrali, pogotovo poslije vođstva Budućnosti od 13 razlike. Vratili smo se i odigrali sjajnu utakmicu. Mnogo smo ovakvih mečeva odigrali ove sezone, ali nažalost i mnogo loših, zato smo i došli u ovu situaciju. Biće mi žao ako na kraju ne uspijemo da se plasiramo u plej-of, kao što mi je žao što smo direktno odlučivali o 1. mjestu, ali to je sport ", kazao je Pavićević.

Trener Barana kazao da će pobjeda nad velikim rivalom bitna i zbog samopouzdanja.

"Ovo nam je veoma bitna pobjeda za samopouzdanje, protiv ekipe koja je došla u sjajnoj formi, poslije 11 pobjeda zaredom u ABA ligi. To samo po sebi govori o kakvom se trijumfu radi. Imamo sedam-osam dana da se spremimo za posljednju utakmicu protiv Igokee, dva prijateljska kluba će igrati za prolaz u polufinale", kazao je Pavićević.

On je ponovio da bi Mornar bio kandidat za prvo mjesto, da nije bilo povreda Pulena i Vajtheda..

"I sad stojim iza te izjave od prije tri mjeseca. Da Mornar nije bio baksuz da ostane bez Pulena i Vajtheda, budite sigurni da bi već sada bio prvi na kraju regularnog toka. To sam tada govorio na osnovu igre svog tima i kompletne atmosfere i upoređujući nas sa drugim ekipama. Isto sam tako priznao poslije povrede dvojice najboljih igrača da to više nije ista ekipa, vidite šta za nas znači povratak Pulena na nivo na kojem je bio. Uz njega se razigraju i ostali, to su uloge vođa timova.Ta moja izajava da idemo na 1. mjesto nije bilo nikakvo hvalisanje, već čvrsto ubjeđenje da ćemo se sa takvom igrom boriti za to", zaključio je trener Mornara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније