Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Beta ]

19. 04. 2021. 08:55   >>  09:01 1

SAVLADALI DALAS

Sakramento prekinuo niz od devet poraza

Košarkaši Sakramenta pobijedili su prošle noći u gostima ekipu Dalasa sa 121:107 i tako prekinuli niz od devet uzastopnih poraza u NBA ligi.


Kingse je do pobjede vodio Dearon Foks sa 30 poena, a najbolje su ga pratili Harison Barns sa 24 i Terens Dejvis sa 23 postignuta poena.

U redovima Dalasa, koji je doživio peti poraz u posljednjih sedam utakmica, ponovo je najbolji bio Luka Dončić koji je ubacio 37 poena, od čega 22 u posljednjoj četvrtini. Dorijan Fini Smit je dodao 22, a Džejlen Branson 20 poena za poraženi tim.

Košarkaši Oklahome vezali su i deseti poraz u nizu, pošto su u Tampi izgubili od Toronta sa 112:106.

Najbolji u pobjedničkom timu bio je Kris Buše sa 31 poenom i 11 skokova, Geri Trent je dodao 23 poena, a Malakaj Flin 15, uz osam skokova.

Na drugoj strani, najefikasniji je bio Laganc Dort sa 29 poena, dok je srpski košarkaš Aleksej Pokuševski za 28 minuta na terenu upisao osam poena, sedam skokova i pet asistencija.

Košarkaši Majamija prekinuli su seriju od tri vezana poraza, pošto su na svom terenu pobijedili Bruklin sa 109:107, poenima Bema Adebaja uz zvuk sirene.

Adebajo je meč završio sa 21 poenom i 15 skokova. Goran Dragić je dodao 18 poena za pobjednički tim, Kendrik Nan 17, a Trevor Ariza 15 poena. 

U timu Bruklina najefikasniji je bio Lendi Šamet sa 30 poena, dok je Kajri Irving dodao 20. Bruklin je ponovo igrao bez Džejmsa Hardena, a u prvoj četvrtini ovog meča ostao je i bez Kevina Durenta zbog povrede lijeve butine. Durent je prethodno ubacio prvih osam poena za Netse.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa zabilježili su osmu pobjedu u posljednjih devet utakmica pošto su prošle noći na svom terenu slavili protiv Minesote sa 124:105.

Svih pet startera u redovima Klipersa utakmicu je završilo sa dvocifrenim učinkom, a predvodio ih je Pol Džordž sa 23 poena. Kavaj Lenard koji je vratio na parket poslije četiri utakmice upisao je 15 poena, 11 skokova i osam asistencija.

U poraženom timu najefikasniji je bio Entoni Edvards sa 23 poena, dok je Karl-Entoni Tauns dodao 16, ali uz šut iz igre od samo 5-15.

Šarlot je prekinuo niz od četiri poraza pošto je bio bolji od Portlanda sa 109:101. U pobjedničkom timu istakao se Teri Rozije sa 34 poena, deset asistencija i osam skokova, dok je na drugoj strani najbolji bio Karmelo Entoni sa 24 poena.

Košarkaši Hjustona pobijedili su Orlando sa 114:110, predvođeni Kristijanom Vudom i Kelijem Olinikom koji su postigli 25, odnosno 24 poena. Hjuston je prekinuo niz od pet uzastopnih poraza, dok je Orlando upisao osmi poraz u posljednjih 11 mečeva.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније