Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 11. 2013. 15:48 >> 15:49

ABA LIGA

Jovović: Imamo kvalitet za nastavak serije

Rezulati Olimpije u ABA ligi nijesu objektivna slika kvaliteta te ekipe, kazao je trener Budućnost Volija Igor Jovović, navodeći da podgorički tim ima kvalitet da nastavi seriju pobjeda u regionalnom košarkaškom takmičenju.

Budućnost Voli i Olimpija odigraće sjutra u Podgoriuci utakmicu osmog kola ABA lige.

Jovović je kazao da Budućnost očekuje zahtjevan meč protiv ekipe koja mogo bolje igra sada nego u uvodnim utakmicama ABA lige.

"Kada se analizira njihov sastav i rezultati to nije objektivna slika njihovog kvaliteta. Oni su uspjeli da oporave plejmejkera Limara Džeksona koji od početka sezone nije bio sa timom. Pojačali su se Jakovom Vladovićem i ekipa igra mnogo bolje nego što je igrala u uvodnim utakmicama kada su i doživjeli poraze", rekao je Jovović.

On je kazao da Olimpija ima i iskusnog Nebojšu Joksimovića i sjajnog Litvanca Deividasa Gailiusa

"Spremni smo da odigramo tešku utakmicu. Moramo da budemo koncentrisani svih 40 minuta i budemo dobri u odlukama, prije svega u odbrani kako bi doveli meč da trijumfujemo", rekao je Jovović.

On je pozvao navijače da dođe u što većem broju i da ih podrže kako bi nastavili pobjednički niz.

Centar Miloš Komatina očekuje tešku utakmicu, navodeći da rival ima iskusan tim.

"Ne smije nas zavarati njihov položaj na tabeli jer su neke utakmice nesrećno izgubili. Moramo biti koncentrisani svih 40 minuta kako bi smo zabilježili pobjedu i nastavili u započetom ritmu", rekao je Komatina.

Izvršni direktor Slavko Radulović kazao je da utakmica ima humanitarni karakter i da će sav prihod od prodatih ulaznica biti uplaćen Institutu za bolesti djece u Podgorici.

"Stručni štab i ekipa danas su posjetili Institut i uručili skromne poklone i makar na dan tu djecu učinili srećnom", kazao je Radulović.

Budućnost duel sa Olimpijom dočekuje poslije serije od četiri uzastopna trijumfa, a ove sezone imaju pet pobjeda u regionalnom takmičenju.

Olimpija je upisala jednu poebjedu. Prošle sezone obje ekipe ostvarile su pobjede pred svojim navijačima.

Utakmica u dvorani Morača počeće u 19 sati, a ulaznice će koštati dva eura.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније