Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Pobjeda ]

23. 04. 2021. 12:21 >> 12:24
1

JELENA KAPISODA

Sezona u Zvezdi biće veliki podstrek

Košarkašice Crvene zvezde opravdale su očekivanja i u finalu plej-ofa savladale gradskog rivala, ekipu Art basketa, čime su stigle do 32. titule prvaka Srbije. Zvezda je imala jako dobru sezonu, a a posebno značajno jeste da je dio šampionske ekipe i mlada Cetinjanka Jelena Kapisoda.

"Kada sam potpisala za Zvezdu znala sam da dolazim u klub gdje su trofeji kao obaveza. Zvezda je poznata kao klub u kojem je sve podređeno kvalitetnom i napornom radu, a onda titula dođe kao normalan slijed. Od samog početka sezone smo moje saigračice i ja vjerovale da možemo zajedničkim i napornim radom i enerGijom doći do kraja, koji smo krunisale osvajanjem šampionata Srbije, što je za Zvezdu već četvrta uzastopna kruna", kazala je Kapisoda.

Jelena Kapisoda igrala je za Lovćen, sa kojim je 2018. godine osvojila titulu prvaka Crne Gore u juniorskoj konkurenciji, te bila vicešampion u seniorskoj konkurenciji i takođe igrala finale protiv ,,nedodirljive“ Budućnosti. Sa cetinjskim klubom ima osvojeno zlato u kadetskoj konkurenciji u sezoni 2013/2014, i bronzanu medalju u kadetskoj. Imala je epizodu u Španiji, igrala u Bosni i Hercegovini za Rudar, te albanski Fljamurtari. Sada je Zvezda kao prilika za dodatno iskustvo.

"Drago mi je što sam bila dio ovog tima i pomogla pri osvajanju 32. titule u istoriji kluba, što Crvenu zvezdu ujedno čini najtrofejnijom ekipom u Srbiji, i naravno da bih voljela da nastavim svoj angažman u ovom klubu. Bilo je ovo nevjerovatno iskustvo i svakako, ova sezona biće veliki podstrek za moje dalje košarkaško angažovanje", zaključila je Kapisoda.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније