Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 11. 2013. 22:59 >> 22:58
10

POGLEDALI SNIMAK

Bokan: Posljednji koš Olimpije neregularan

Utakmica između Budućnosti i Olimpije u osmom kolu košarkaške ABA lige nije registrovana jer je naknadno utvrđeno da je posljednji koš tima iz Ljubljane postignut nakon isteka vremena, rekao je predsjednik podgoričkog kluba Dragan Bokan.

Poslednji koš na utakmici, za tri poena, postigao je igrač Olimpije Jaka Vladović, pri vođstvu Budućnosti 76:75.

Bokan tvrdi da je ponovnim gledanjem snimka utvrđeno da je bilo isteklo vrijeme prije nego što je igrač Olimpije izbacio loptu iz ruke.

Bokan je agenciji MINA rekao da će o registraciji utakmice odlučivati rukovodstvo ABA lige

"Pola sata poslije utakmice zajedno sa sudijom Jovčićem i kontrolorom Medanom pogledali smo snimak gdje se jasno vidi da je koš neregularan i da je postignut poslije isteka vremena", rekao je Bokan.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније