Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Klix.ba ]

10. 05. 2021. 09:19 >> 09:20

NBA

Vučevićev fantastičan učinak protiv Detroita

Crnogorski internacionalac Nikola Vučević pružio je fantastičnu partiju u pobjedi Čikago Bulsa protiv Detroit Pistonsa rezultatom 108:96. Vučević je susret okončao s dable-dable učinkom. Postigao je 29 poena, a ostvario je i 16 skokova.

Na NBA parketima u noći s nedjelje na ponedjeljak odigrano je šest utakmica, a aktuelni prvaci Los Anđeles Lejkersi upisali su sigurnu domaću pobjedu protiv Finiksa rezultatom 123:110.

Popularni Jezeraši su već nakon prve dionice vodili 30:19, te su do kraja meča mirno i bez većih poteškoća sačuvali prednost za 38. trijumf u sezoni.

Briljirao je fenomenalni Entoni Dejvis s 42 poena, 12 skokova i pet asistecnija, a pratili su ga Kentavius Koldvel-Pope i Aleks Karuso sa po 17 ubačaja. U redovima Finiksa najzapaženiji su bili Kameron Pejn s 24 i Devin Buker s 21 košem.

Dalas Maveriksi su kao gosti nadigrali Klivlend Kavalirse 124:97 uz nešto skromnije izdanje Luke Dončića koji je za 21 minutu provedenu na parketu postigao 15 poena.


Rezultati:

Šarlot Ornets - Nju Orleans Pelikans 110:112

Klivlend Kavalirs - Dalas Maveriks 97:124

Orlando - Minesota 96:128

Detroit Pistons - Čikago Buls 96:108

Los Anđeles Lakers - Finiks Sans 123:110

Sakramento Kings - Oklahoma Siti Tander 126: 98

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније