Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 05. 2021. 12:24 >> 12:25

PRVA LIGA

U utorak dva duela posljednjeg 22. kola

Zeta će sjutra u 17 sati ugostiti tim Pljevalja, a Teodo će od 19 biti domaćin All Starsu. U srijedu će biti odigrane tri utakmice, a u posljednjem meču u nedjelju sastaće se ekipe Sutjeske i Studentskog centra.

Košarkaši Zete i Pljevalja otvoriće 22. kolo Prve A lige u utorak, 11. maja duelom u 17 sati Univerzitetskoj dvorani. Biće to susret dvije posljednjeplasirane ekipe. Golubovčani su u dosadašnjem dijelu takmičenja zabilježili dvije pobjede i 19 poraza i imaju bod više od Pljevljaka koji su jedanput pobijedili, a 20 mečeva izgubili. Timovi Zete i Pljevalja ranije su ostali bez šansi da sačuvaju sadašnji status a posljednja prvenstvena runda odlučiće ko će biti treći putnik u niži rang takmičenja.

U utorak će se za bodove boriti i Teodo i All Stars u dvorani Župa od 19 sati. All Stars nije bez izgleda da izbjegne ispadanje u Prvu B ligu.

U srijedu će se u Bijelom Polju u medjusobnom duelu sastati Jedinstvo i Danilovgrad timovi koji zauzimaju 8.i 9. mjesto na tabeli. Istog dana Lovćen će biti domaćin Primorju, dok će Podgorica dočekati Ibar. Cetinjani su trenutno drugi na tabeli sa 17 pobjeda i 3 poraza i pobjedom bi obezbijedili drugu poziciju, odnosno igranje u plej-ofu, gdje je već siguran učesnik liderski sastav Studentskog centra, koji će odigrati posljednji ligaški meč u nedjelju u gostima protiv Sutjeske.

Prve dvije ekipe iz regularnog dijela Prve A lige igraće u polufinalu doigravanja za titulu državnog prvaka protiv Budućnost Volija i Mornara a Prvu A ligu napuštaju tri najslabija tima.

RASPORED 22. KOLA PRVE A LIGE:

Utorak, 11.05.

17.00 Zeta-Pljevlja
19.00 Teodo-All Stars

Srijeda, 12.05
18.00 Danilovgrad-Jedinstvo
18.00 Lovćen-Primorje
19.00 Podgorica-Ibar

Nedjelja, 16.05.
19.00 Sutjeska-Studentski centar

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније