Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

16. 05. 2021. 22:04 >> 22:08

RADONJIĆ

"Tek je početak serije"

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa tokom večerašnje utakmice i pobjede protiv Budućnosti na početku finala plej-ofa ABA lige imala više dobrih momenata nego lošijih i da mora da se okrene pripremi za naredni duel.

"Odigrali smo meč u kome smo, na našu sreću, imali više dobrih momenata nego loših. Znali smo da moramo da smanjimo broj grešaka, a to nije bilo ni malo lako jer smo igrali protiv Budućnosti koja je jako kvalitetan tim i ima svoje prednosti", rekao je Radonjić poslije utakmice.

Zvezda je povela protiv Budućnosti u finalu plej-ofa ABA lige, pošto je u Beogradu pobijedila sa 82:78, u prvoj utakmici. Crveno-bijeli su u trećem minutu četvrte četvrtine imali 15 poena prednosti, podgorički tim uspio je da se vrati na dva razlike, ali su domaći ipak pobijedili.

"Gradili smo rezultat čitavo vrijeme, uspjevali u nekim periodima da igramo jako dobro, u nekima smo igrali i loše. Gradeći taj rezultat došli smo do prednosti koja je bila velika, ali je Budućnost svojim kvalitetom napravila iskorak, a mi smo u završnici uspjeli da pobijedimo. Naravno, tek je početak", naveo je Radonjić.

Druga utakmica igra se u utorak od 20.30 u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније