Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 06. 2021. 08:34 >> 08:35

NBA

Atlanta u druguj rundi plej-ofa

Košarkaši Atlante plasirali su se u polufinale plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi pošto su prošle noći, u petom meču, pobijedili na gostovanju Njujork Nikse sa 103:89.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Tre Jang sa 36 poena, devet asistencija i četiri skoka, Deandre Hanter je postigao 15 poena, a Klint Kapela je dodao 14 poena uz 15 skokova.

U domaćoj ekipi bolji od ostalih bio je Džulijus Rendl sa 23 poena i 13 skokova, Ar Džej Baret je upisao 17 poena, dok su po 12 poena postigli Redži Bulok i Alek Burks.

Filadelfija je na svom terenu, takođe, poslije pet utakmica izborila plasman u drugu rundu plej-ofa, savladavši Vašington sa 129:112.

Najbolji učinak u ekipi Filadelfije imao je Set Kari sa 30 poena, Tobijas Heris je dodao 28, a Ben Simons je upisao 19 poena, uz 11 asistencija i 10 skokova.

U gostujućoj ekipi istakao se Bredli Bil sa 32 poena i sedam skokova, Rasel Vestbruk je postigao 24 poena, uz 10 asistencija i osam skokova, dok je Rui Hačimura upisao 21 poen.

Atlanta i Filadelfija sastaće se u narednoj rundi plej-ofa.

Dalas je do vođstva od 3:2 u seriji stigao pobjedom na gostovanju kod Los Anđeles Klipersa sa 105:100.

Ekipu Dalasa je do pobjede vodio Luka Dončić sa 42 poena, 14 asistencija i osam skokova,.

Najbolji učinak u Klipersima imao je Pol Džordž sa 23 poena i 10 skokova, dok su po 20 poena upisali Kavaji Lenard i Redži Džekson.

Naredni meč igra se u Teksasu u noći između petka i subote.

Do polufinala Zapadne konferencije došla je Juta pobjedom na svom terenu protiv Memfisa sa 126:110.

Najefikasniji u Juti bio je Donovan Mičel sa 30 poena i 10 skokova, Džordan Klarkson je dodao 24 poena, a Rudi Gober je upisao 23 poena uz 15 skokova.

Najbolji u ekipi gostiju bili su Dilon Bruks i Dža Morant sa 27 poena. Morant je u porazu svog tima upisao i 11 asistencija, dok je 18 poena postigao Jonas Valančijunas.

Juta je tako sa 4:1 prošla dalje, a u narednoj rundi igraće protiv boljeg iz meča u kojem igraju Dalas i Klipersi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније