Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 11. 2013. 20:44 >> 22:14
2

ČELNICI BUDUĆNOSTI

Odluka Bilića čin samovolje

Odluka direktora ABA lige Josipa Bilića da odbije žalbu Budućnost Volija je čin samovolje, saopštili su večeras čelnici podgoričkog košarkaškog kluba.

Bilić je danas odbio žalbu Budućnost Volija na posljednji koš Olimpije, odnosno Jakova Vladovića.

Podgorički klub večeras je poslao žalbu drugostepenom organu, odnosno predsjedniku regionalnog takmičenja Radovanu Lorbeku.

“Bilić odbija našu žalbu, a onda na drugoj strani kaže evidentno je da u jednom momentu svjetlo na tabli treperi u kada je lopta na ruci. To što svjetlo treperi, najizmjenično se pali i gasi, nije dokaz da je neispravno. Sudije su, po propozicijama, dužne da prije početka meča provjere ispravnosti svih tehničkih uređaja u sali", kazao je pravni zastupnik Budućnost Volija Vanja Mugoša.

 

 

(Mina, Vlado Popović TVCG)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније