Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 11. 2013. 23:03 >> 23:04

EVROLIGA

Barselona lako kroz "Pionir"

Barselona je opravdala ulogu favorita protiv Partizana i slavila u “Pioniru“ sa 82:64, u 6. kolu A grupe Evrolige.

Partizan je, odlično počeo meč, imao je i sedam poena prednosti u prvoj četvrtini , ali kvalitet, iskustvo i duža klupa gostiju došli su do izražaja u drugom dijelu.

Barselona je već u drugoj dionici preokrenula, a meč je definitivno odlučen u trećem kvartalu kada su gosti došli i do 20 poena prednosti.

Alehandro Abrines je zablistao sa 19 poena, dok je Džejkob Pulen dodao 13. Bogdan Bogdanović je predvodio je Partizan sa 24 poena) i 5 skokova, Tarens Kinzi dodao je 11, a Dragan Milosavljević 10 poena.

Košarkaši Laboral Kuče savladali su Makabi u Tel Avivu sa 70:65. Španski tim je stigao do treće pobjede, dok je Izraelcima ovo bio drugi poraz.

Gosti su meč dobili zahvaljujuči odličnoj odbrani u drugom poluvremenu u kojem su primili samo 30 poena.

Tibor Plais bio je najbolji sa 16 poena i 7 skokova, David Jelinek dodao je 14, a naš Milko Bjelica 11 poena uz 10 skokova.

U drugom duelu ove grupe PAO je nakon preokreta pobijedio LIjetuvos Ritas. Litvanci su vodili poslije 20 minuta sa 38:25, ali je u nastavku grčki tim uspio da dođe do preokreta i pete pobjede.

Džejms Gist bio je odličan sa 24 poena i 6 skokova, dok je Mačiulis završio sa 16 poena i 5 skokova. Kod gostiju koji i dalje imaju samo jedan trijumf, Jelovac je bio sjajan sa 19 poena za 13 minuta. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније