Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

17. 06. 2021. 17:30 >> 17:34

"PLAVI" SE OPROSTILI OD TRENERA

KK Budućnost: Miloje, pokaži u NBA ono što svi ovdje znamo

Košarkaški klub Budućnost Voli oprostio se od trenera Dejana Milojevića i poželio mu puno uspjeha u NBA ligi.

Milojević je u Budućnost preuzeo u januaru i na klupi zamijenio Petra Mijovića.

Potpisao je ugovor do ljeta 2023. godine, uz klauzulu da može napustiti klub poslije svake takmičarske sezone ukoliko dobije dobru ponudu u NBA ligi.

Milojević će biti član stručnog štaba Golden stejta.

"Miloje, pokaži u NBA ligi ono što svi ovdje znamo, a vrata Morače, Podgorice i srca svih navijača Budućnost Volija će za tebe uvijek biti otvorena", poručeno je iz podgoričkog košarkaškog kluba.

Navodi se da Milojević nakon što je u klubu proveo pola sezone i svojom harizmom i pristupom ponovo osvojio srca navijača napušta Budućnost Voli.

"Naš trener je dobio poziv iz NBA lige i od iduće sezone će biti na klupi ekipe Golden Stejt Voriorsa, kao član tima Stiva Kera", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније