Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

18. 06. 2021. 09:23 >> 09:25

NBA

Ekipa Milvokija pobijedila Bruklin

Košarkaši Milvokija pobijedili su prošle noći na svom terenu ekipu Bruklina sa 104:89 i tako izborili sedmi, odlučujući meč u polufinalu plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.

Bakse su do pobjede u meču u kojem su konstantno imali prednost vodili Kris Midlton, Janis Adetokunbo i Džru Holidej koji su ubacili 89 od 104 ukupno poena.

Midlton je postigao 38 poena, što je njegov rekord karijere u plej-ofu, a upisao je i deset skokova i po pet asistencija i ukradenih lopti.

Adetokunbo je dodao 30 poena, uz 17 skokova, dok je Džru Holidej meč završio sa 21 poenom, osam skokova i pet asistencija.

"Uopšte nijesmo razmišljali o pritisku. To je košarkaška utakmica, to je tako jednostavno. Znamo šta bi značilo da smo izgubili, ali to je samo košarka", rekao je Midlton poslije meča.

U timu Bruklina najbolji je bio Kevin Durent sa 32 poena i 11 skokova, dok je Džejms Harden zabilježio 16 poena i sedam asistencija.

Odlučujući meč ove serije, u kojoj je u svih šest utakmica slavio domaći tim, igra se u noći između subote i nedjelje u Bruklinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније