Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 06. 2021. 18:24 >> 18:25
1

"IGRAČICE BILE ISCRPLJENE"

Škerović: Izgubile smo 20 lopti, Italija je to iskoristila

Košarkašice Crne Gore nisu pružile ozbiljniji otpor Italiji i pretrpjele su prvi poraz na Evropskom prvenstvu. Selektorka "crvenih" Jelena Škerović istakla je da zabrinjava veliki broj izgubljenih lopti.

"Italijanke su prejaka ekipa da bismo uspjele da pariramo samo dan nakon utakmice koju smo igrale sa Grčkom. Igračice su bile iscrpljene , ali ovo je veliko takmičenje i to je očekivano. Izgubile smo čak 20 lopti, a Italija je to iskoristila i poentirala uvijek kada bi mi gubili loptu. Kada smo smanjivali razliku, one bi odigrale dobru odbranu, a mi pritom nismo pogodile neke lake šuteve. Imamo dan odmora i vremena da se pripremimo za meč u nedjejlju sa Srbijom", rekla je Škerović.

Milica Jovanović smatra da je ekipa morala da odigra pametnije i mirnije.

"Protiv Grkinja smo odigrale dobro, to nismo uspjele da ponovimo. Italija igra sa velikim brojem igračica, pa presinguju svih 40 minuta. Ipak, nismo smjele da dozvolimo da izgubimo 20 lopti. Ovo je veliko takmičenje i traži da se odigra pametnije i mirnije", smatra Jovanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније