Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 06. 2021. 09:01   >>  09:01

POLUFINALNA SERIJA

Košarkaši Atlante u finalu Istoka NBA lige

Košarkaši Atlante plasirali su se u finale plej-ofa Istočne konferencije NBA lige, pošto su prošle noći u gostima pobijedili Filadelfiju sa 103:96, u sedmom meču polufinalne serije.

Atlanta je tako i treći put slavila u Filadelfiji i prošla dalje ukupnom pobjedom 4:3.

Hoksi će u prvom finalu Istoka od 2015. godine igrati protiv Milvokija koji je, takođe, poslije sedam utakmica eliminisao Bruklin.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Kevin Herter sa 27 poena, koji je sa tri slobodna bacanja u finišu meča "zapečatio" pobjedu Atlante. Tre Jang je dodao 21 poen uz deset asistencija, dok je Danilo Galinari ubacio 17 poena.

Džoel Embid je predvodio Filadelfiju sa 31 poenom i 11 skokova, Tobajas Heris je postigao 24 uz 14 uhvaćenih lopti, dok je Set Kari utakmicu završio sa 16 ubačenih poena.

Prvi meč finala Istoka igra se u noći između srijede i četvrtka u Milvokiju.

Ranije sinoć, Finiks je poveo sa 1:0 u finalu Zapada pošto je na svom terenu savladao Los Anđeles Kliperse sa 120:114.

Finiks je do pobjede predvodio Devin Buker sa 40 poena, 13 skokova i 11 asistencija, dok je u poraženom timu najbolji bio Pol Džordž sa 34 poena.

Naredna utakmica ove serije na programu je u noći između utorka i srijede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније