Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

12. 07. 2021. 10:30   >>  10:35

FINALE PLEJ-OFA

Milvoki smanjio prednost Finiksa

Košarkaši Milvokija pobijedili su prošle noći na svom terenu Finiks sa 120:100 i tako smanjili na 2:1 u velikom finalu NBA lige.

Prva utakmica NBA finala u Milvokiju još od 1974. pripala je domaćem timu koji je preuzeo kontrolu nad utakmicom serijom 30:9 tokom posljednjih devet minuta druge četvrtine, a zatim je završio treću serijom 16:0.

Bakse je do pobjede vodio Janis Adetokunbo sa 41 poenom, 13 skokova i šest asistencija. Sa dvije uzastopne utakmice od 40 poena u NBA finalu, Adetokunbo je na pola puta od rekorda Majkla Džordana postavljenog protiv Sansa.

Adetokunba su najbolje pratili Džru Holidej sa 21 poenom, Kris Midlton sa 18, dok su Bruk Lopez i Bobi Portis dodali po 11 poena.

Kris Pol je bio najbolji u poraženom timu sa 19 poena i devet asistencija, dok su Dže Krauder i Diandre Ejton dodali po 18. Devin Buker je pogodio samo tri od 14 šuteva iz igre, završivši utakmicu sa samo deset poena.

Četvrta utakmica finalne serije igra se u noći između srijede i četvrtka takođe u Milvokiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније