Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ TVCG ]

04. 08. 2021. 16:15 >> 16:49

HERCEG NOVI

Mladi američki košarkaši gosti KK Galeb

U Herceg Novom ovih dana boravi 15-ak mladih američkih košarkaša sa roditeljima i trenerima. Polaznici jedne od najboljih akademija košarke "TSF" iz Atlante, gosti su domaćeg Košarkaskog kluba Galeb, koji nastoji da uspostavi sportsko-turističke veze između dvije zemlje i dvije različite škole košarke.

Američki košarkaški san sada se može lakše ostvariti. Jedna od najboljih akademija košarke TSF iz Atlante na prvom gostovanju u Crnoj Gori ne samo da je odigrala zanimljiv turnir u Herceg Novom već je to bila prilika da se oprobaju i crnogorski talenti koji bi mogli uz stipendiju da uče školu i košarku u Americi.

Bivši Jugoslovenski eprezentativac Efim Bogojev koji radi sa najbojim NBA igračima u portazi je za evropskim talentima kako bi spojio različite košarkaške škole.

"Ja sam prijatno iznenađen. Vidim kvalitet i mogućnost da ubuduće povedemo neke od ovih klinaca da studiraju u Americi i da igraju na većem nivou", kazao je trener TSF iz Atalante Efim Bogojev.

Nevenka Macan, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније