Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Željko Šoć, RCG

23. 08. 2021. 13:22   >>  13:24

KOŠARKA

Podgorica sa novim igračima i novim trenerom

Proslavljeni crnogorski košarkaš Nebojša Bogavac, nekadašnji reprezentativac, preuzeo je kormilo Stručnog štaba Podgorice koja je znatno podmladila sastav. Uspješan rad sa mladima i ostanak u Drugoj ABA ligi osnovni cilj kluba.

Sa prosjekom od 21 godine ekipa Podgorice biće jedna od najmlađih ako ne i najmlađa u ABA 2 ligi, pa će glavni cilj biti očuvanje statusa u drugom rangu regionalne lige.

U ljetnjem prelaznom roku u ekipu Podgorice došli su: iskusni Ismet Sejfić,i mladi Andrej Vulević, Zoran Paunović, Aleksandar Langović, Marko Kljajević i Mihailo Jovičić i predstoji uigravanje novog tima.

"Ekipa je znatno podmlađena i cilj nam je da izborimo ostanak u ABA 2 ligi.Osnovna preokupacija kluba je da radi sa mladim i talentovanim igračima i da oni što prije napreduju na valjan način. To je po meni dobar koncept i istrajaću na njegovoj realizacji. U drugom dijelu sezone ako procijenimo da su nam neophodna dva pojačanja u borbi za ostanak dovešćemo ih", ističe Nebojša Bogavac, prvi stgručnjak KK Podgorica.

Košarkaši Podgorice pripremaju se u svom gradu od 9. avgusta i polako kreću sa odigravanjem kontrolnih mečeva. U srijedu 25. avgusta u 19 sati u Bemaks Areni u prvoj kontrolnoj utakmici sastaće se sa ekipom Mornara.

"Nakon duela sa Baranima slijede novi test susreti a tokom septembra imaćemo turneju po Srbiji gdje smo planirali pet utakmica. Na put bi trebalo da krenemo 12. a tamo ćemo odigrati kontrolne duele sa ekipama Užica, Borca iz Čačka, OKK Beograda, Zlatibora i Dinamika. Predstoji nam naporan rad, to je jedino što možemo da obećamo. To je naš glavni adut. Svi igrači profesionalno odradjuju svoje obaveze, željni su dokazivanja, atmosfera u ekipi je dobra i nadam se da smo na pravom putu da izgradimo pobjednički mentalitet i da ispunimo očekivanja u novoj sezoni", zaključio je Nebojša Bogavac, trener košarkaša Podgorice.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније