Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

P.R. [ Beta ]

02. 09. 2021. 15:59 >> 16:39

NBA ODLUČIO

Igrači Golden Stejta, Njujorka i Bruklina moraće da se vakcinišu

Košarkaši Golden Stejta, Njujorka i Bruklina moraće da se vakcinišu kako bi mogli nastupati u domaćim utakmicama, odlučilo je vođstvo NBA lige, o čemu su izvjestili brojni američki mediji, prenijela je HINA.

Prema novim odredbama koje su na snazi u San Francisku i Njujorku, sve osobe starije od 12 godina moraju biti vakcinisane kako bi mogle ući u određene objekte i prisustvovati određenim događajima. Na spisku objekata u kojima spomenuta odredba važi su i dvorane pomenutih timova.

Oslobođeni ove obveze su svi oni koji se ne smijeju ili ne žele vakcinisati zbog opravdanog medicinskog ili vjerskog razloga.

Zanimljivo je da su iz ove odredbe isključeni članovi timova koje će gostovati u tim dvoranama.

Prema pisanju sportskog portala Atletik, svaki igrač koji ne bude na raspolaganju zato što nije vakcinisan, može biti kažnjen smanjenjem plate, a pretiće mu i dodatna novčana kazna ili suspenzija.

Više medija je prenijelo i informaciju da su iz NBA upozorili sve klubove da svi klupski službenici te članovi osoblja u dvoranama, koji će dolaziti u blizak kontakt s igračima, moraju biti potpuno vakcinisani do početka nove sezone, 19. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније