Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 11. 2013. 19:03 >> 19:04
1

DRAKONSKA KAZNA

Budućnost Voli tri meča bez gledalaca

Disciplinski sudija Eurokupa, Patrik Grandjen, kaznio je košarkaški klub Budućnost Voli sa tri utakmice igranja bez gledalaca i novčanom kaznom 15 hiljada EUR zbog incidenata tokom utakmice šestog kola sa PAOK-om.

Grandjen je u obrazloženju odluke naveo da je od početka meča bila "veoma neprijateljska atmosfera" prema gostujućem klubu i da su prije i tokomutakmice ubacivane petarde na parket, kao i da je na tribini upaljena baklja.

On je podsjetio da je utakmica bila prekinuta 14 minuta.

Izvršni direktor podgoričkog kluba Slavko Radulović kazao je da je kazna neprimjereno velika, navodeći da su kao organizatori preduzeli sve neophodne mjere da meč visokog rizika, protekne u najboljem redu.

"Znajući da dolazi 200 navijača gostiju, bilo je angažovano oko 150 službenika obezbjedjenja Guard Popović", 80 službenika Uprave policije za unutrašnje i 80 policajaca za spoljnje obezbjeđenje. Na ulazu u dvoranu kontrolisani su i pretresani svi navijači. Tom prilikom oduzete su brojne petarde, a tokom utakmice nekoliko lica je i privedeno", rekao je Radulović u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

On je kazao da su se veoma nekorektno ponašali i navijači PAOK-a koji su i prije i tokom utakmice ubacivali na teren petarde i druge predmete.

"Tom odlukom disciplinske komisije Eurokupa, osim Budućnost VOLI, kažnjeni su i istinski ljubitelji košarke u Podgorici koji neće biti u prilici da posmatraju utakmice evropskog kupa", zaključio je Radulović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније