Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 11. 2013. 21:57 >> 23:26

EVROLIGA

Slavili CSKA, Efes i Žalgiris

CSKA je na gostovanju Budivljeniku jedva stigao do pobjede 82:74 i obezbijedio prolaa u narednu fazu.Kompletiralo se sedmo kolo u grupi "B", a jasno je samo to da će Real Madrid kao prvoplasirani u TOP 16 fazu. Anadolu Efes je večeras slavio nad Strazburom rezultatom 88:65, dok je Žalgiris nakon neizvjesne završnice bio bolji od Armanija 73:71.

Budivljenik je večeras u više navrata vodio, ali nikako nije mogao da prelomi utakmicu u svoju korist.

Zahvaljujući Soniju Vimsu i Milošu Teodosiću, CSKA je u posljednjoj četvrtini "stigao do  trijumfa.  

Efes je zabilježio četvrtu pobjedu kojom je praktično ovjerio plasman u TOP 16 fazu premda je Žalgiris ostao u trci poslije večerašnje pobjede nad Milanom.

Litvanci su slavili rezultatom 73:71 iako su bili blizu poraza nakon preokreta italijanske ekipe.

Amerikanac Džastin Dentmon bio je heroj, pošto je četiri sekunde prije kraja, poslije solo akcije, pogodio iz teške pozicije i postavio konačan rezultat - 73:71. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније