Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 11. 2013. 23:19 >> 23:25

EVROLIGA

Bjelica blistao u pobjedi Laborala, poraz Fenera

Crnogorski reprezentativac Milko Bjelica je bio najzalsužniji za pobjediu Laboral Kuće nad Panatinaikosom 79:77. U derbiju večeri Barselona je u "Blaugrani" nanijela prvi poraz Fenerbahčeu 94:81 i obezbijedila prolaz u Top 16.

U Vitoriji se igralo na jednu loptu - Dijamantidis je promašio trojku za trijumf Atinjana. Najefikasniji u Laboral Kući bio je naš Milko Bjelica sa 17 poena, a Dijamantidis i Mačiulis su postigli po 19 za PAO.

Katalonci sada imaju pobjedu manje od tima Željka Obradovića. Boštjan Nahbar je sa 23 poena predvodio Katalonce, najveće ljetošnje pojačanje Kostas Papanikalau je postigao 18, dok su Bo Mekejleb sa 22, odnosno Nemanja Bjelica i Emir Preldžić sa po 20 poena bili najefikasniji kod gostiju.

Montepaski je u grupi C, kao domaćin, bio bolji od Bajerna sa 71:62.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније